Deelrenovatie

Is jouw huidige woning in goede staat, maar kan ze een opfrissing gebruiken? Een ruimte vernieuwen doet wonderen voor de uitstraling van jouw huis.

Enkele raak uitgekozen ingrepen kunnen jouw dagelijks comfort, levenskwaliteit en de indeling van jouw woning significant verbeteren. Nieuwe keuken, badkamer of inkomhal nodig? Voor deelrenovaties zit je goed bij Renovita.

deelrenovatie keuken

Geen budget voor een totaal-renovatie? Renoveer stap voor stap!

Een woning renoveren hoeft geen aanslag op jouw spaargeld te zijn.

Renoveren kan perfect gefaseerd gebeuren, en vaak is het ook helemaal niet nodig om de volledige woning aan te pakken.

Een gedeeltelijke renovatie kan gaan over het verbouwen van een specifieke ruimte of meerdere kamers in jouw woning. Wil je bijvoorbeeld een keukenrenovatie of een badkamerrenovatie, of wil je jouw zolder renoveren inclusief dakwerken? Reken op ons als totaalaannemer voor zowel ruwbouw als afwerking, tot en met de schilderwerken. Wij leveren een instapklare woonruimte af.

De meest gebruikte ruimtes verouderen het snelst

In elke woning zijn er twee locaties die dagelijks heel intensief worden gebruikt, de keuken en de badkamer. Deze ruimten zijn een cruciaal onderdeel van het dagelijkse leven en zijn sneller aan vernieuwing toe. Deze vraag krijgen we dan ook het vaakst.

Wij zorgen in dat geval voor de nodige afbraakwerken van jouw huidige keuken of badkamer en het vakkundig afvoeren van het materiaal. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp dat we samen bepaald hebben. Met onze expertise zorgen we dan ook voor een meerwaarde in de functionaliteit van jouw woning. We kunnen jou daarnaast ook adviseren bij de inrichting van de ruimte, maar je bent niet verplicht daarop in te gaan. Wil je een keuken van een bepaald merk? Heb je al bepaalde verlichting in gedachten? Geen probleem voor ons vakmannen!

badkamer renovatie

De voordelen ten opzichte van een totaalrenovatie

  • Je geeft de volledige aandacht aan één bepaalde ruimte en kan die tot in de puntjes afwerken
  • Tijdens de werken kan je gewoon in jouw huis blijven wonen
  • Snellere planning en oplevering dan bij een totaalproject
  • Ook met een beperkt budget kan je bij ons terecht en kunnen we heel wat realiseren
  • Tijd om na te denken over een eventuele volgende renovatiestap

Bekijk onze projecten

Wil jij jouw woning renoveren, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Ontdek onze realisaties en bekijk wat wij al hebben gerealiseerd voor andere renovatieprojecten.

Zolderrenovatie

Moorsel

Schilderen gevel

Oosterzele

Badkamer renovatie

Bachte

Renoveren zolderverdieping

Denderhoutem