Schilderen en afwerken gevel

Kerksken

Bij Renovita staan we klaar voor alles, van renovatie en afwerkingen tot interieur en exterieur. Samen met ons team van experten, waar precisie en vakmanschap centraal staat, zorgen we dat elk detail zorgvuldig is afgestemd op jouw visie. Zodat wij jouw droomwoning kunnen realiseren.

In Kerksken mochten we de gevel van deze woning herstellen, schilderen en afwerken. De eigenaars bepaalden de kleur en wij zorgden voor de rest.

Wat hebben we gedaan?

Om de gevel te vernieuwen hebben we:

  • de scheuren hersteld,
  • primer laag geplaatst,
  • 2 eindlagen verf voorzien,
  • het buitenschrijnwerk en dakgoot/kroonlijst geschuurd en geschilderd.

Voor we van start gingen hebben we een stelling geplaatst om de werken zo eenvoudig en efficiënt mogelijk uit te voeren. Zijn er zaken aan de buitenkant van jouw woning die nog moeten worden afgewerkt? Ontdek dan zeker onze afwerkingen en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Na

Voor

Is jouw gevel verouderd, aan een herstel toe, of wil je je woning beter isoleren? Wij staan klaar bij alle fasen van deze werken, van afbraak tot herstel en afwerking.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen geven wij jouw gevel een moderne look en maken we jouw woning tegelijkertijd energiezuiniger.