Renoveren zolderkamer

Gijzegem

Bij Renovita staan we klaar voor alle soorten renovaties, van klein tot groot. We voeren deze renovaties met passie uit om jouw huis of appartement te vernieuwen. Samen met ons team van experten, waar precisie en vakmanschap op één staat, zorgen we dat elk detail zorgvuldig is afgestemd op jouw visie.

In Gijzegem mochten we de zolderkamer van een particuliere woning renoveren. Samen met de eigenaars bespraken we hun visie en maakten we een uitgebreid voorstel om te voldoen aan hun specifieke wensen, noden en stijl.

Wat hebben we gedaan?

De zolderkamer hebben we voorzien van:

  • afbraakwerken
  • gyproc op wanden, plafonds en schuine zijden
  • nieuwe OSB vloer en laminaatparket
  • kasten op maat onder het schuine dak
  • vernieuwde elektriciteit en inbouwspots
  • schilderwerken

Door deze zaken konden we de stijl van de woning volledig doortrekken en zorgden we voor een vernieuwde zolderkamer. Benieuwd naar wat we nog meer kunnen doen? Ontdek dan zeker onze andere realisaties.

Wil jij jouw badkamer, keuken, living of jouw volledige woning renoveren? Of heb je een winkel, kantoor of zakelijk pand dat nood heeft aan renovaties? Ontdek onze dienst renovaties en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Na

Voor

Ben je op zoek naar een aannemer met oog voor kwaliteit om één of meerdere kamers in jouw woning te renoveren? Dan ben je bij Renovita aan het juiste adres, wij maken van jouw visie werkelijkheid!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw renovatieplannen. Samen maken we van jouw verloren kamer(s) een grote troef.