Alle facetten van renovatie onder één dak

Een oud pand dat gesloopt en volledig opnieuw opgebouwd moet worden kan je moeilijk vergelijken met de vernieuwing van een keuken of badkamer. Toch kan je voor grote én kleine renovaties bij Renovita terecht.

We hebben de juiste expertise in huis die nodig is in alle fasen van een renovatie, van sloop- en ruwbouwwerken tot interieurinrichting en verfijnde afwerking. Een renovatie zorgt voor een stevige investering, maar wie wil nu niet dat zijn/haar woning meer comfort en functionaliteit heeft? Bij Renovita bieden we verschillende soorten renovatiewerken aan, zodat elke woning voor elk budget gerenoveerd kan worden.

renovatie totaalrenovattie

Totaalrenovatie

Kocht je een woning in een minder goede staat die je volledig naar eigen smaak en energetisch wenst te verbouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze bouwadviseurs bekijken de mogelijkheden samen met jou, met respect voor uw budget. Werk je liever met je eigen architect en zoek je een partner voor het uitvoeren van alle werkzaamheden? Kom zeker eens langs!

Deelrenovatie

Renoveren wil niet altijd zeggen dat er iets moet worden veranderd aan de bestaande structuur van een woning. De vernieuwing van één of enkele kamers geeft je een totaal ander thuisgevoel. Zolder, keukern of badkamer renovatie, aanpassingen aan elektriciteit, sanitair of enkel schilderwerken? Onze specialisten weten van aanpakken. Dacht je aan maatkasten? Hiervoor kunnen we ook zorgen!

deelrenovatie badkamer
nieuwbouw renovatie

Nieuwbouw

Voor nieuwbouwprojecten nemen we het graag van je aannemer over vanaf het moment dat de ruwbouw er staat. Reken op Renovita voor de verdere voltooiing van jouw huis. Wat je van ons krijgt is een tot in detail afgewerkte, instapklare woning, afgewerkt binnen jouw budget en volledig naar jouw wens. Wil je extra advies over de inrichting van jouw woning? Daarvoor kan je ook bij ons terecht.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

 • Totaalrenovatie
 • Badkamer of keukens renovaties
 • Zolder renovaties en dak isolatie
 • Ramen en deuren
 • Techniek (warmtepompen, zonnepanelen, verwarming, koeling, ventilatie…)
 • Elektriciteitswerken
 • Plak- en schilderwerken
 • Vloer- en tegelwerken
 • Maken van een aanbouw
 • Binnenschrijnwerk
 • Verlichting

Advies & opvolging

Naast de uitvoering van de werken zelf is het onze taak om jou te begeleiden doorheen dit proces. Het is ons doel om jou enerzijds zo goed mogelijk te informeren, en anderzijds te ontzorgen van de opvolging die sowieso nodig is bij een renovatie. De enige stress die jij zal ervaren is keuzestress. Wij adviseren je en leggen je de mogelijkheden voor, maar jij bent eindbeslisser.

Jij kiest welke vloer je wil, welke kleur je muren zullen krijgen en hoe je keuken eruit zal zien. Het aansturen en controleren van de werken, het opmaken van een planning, het bewaken van het budget en het beantwoorden van vragen nemen wij voor onze rekening.

Doordat we werken met eigen vakmensen zijn ze goed op elkaar ingespeeld. 90% van onze projecten wordt binnen de vooropgestelde timing opgeleverd.

Hoe verloopt een samenwerking?

1

Plaatsbezoek

2

Offerte

3

Bespreking en finalisering offerte

4

Plan uittekenen en keuzes maken

5

Start uitvoering

Bekijk onze projecten

Wil jij jouw woning renoveren, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Ontdek onze realisaties en bekijk wat wij al hebben gerealiseerd voor andere renovatieprojecten.

Totaalrenovatie Bungalow

Geraardsbergen

Afwerking vloeren

Erpe-Mere

Schilderen en afwerken gevel

Kerksken

Renovatie woning

Gent