Een geolied team van gepassioneerde vakmensen

Renovita, dat zijn een 20-tal vakmensen, stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Ons team bestaat uit elektriciens, projectleiders, technische experten, schilders, vloerders, installateurs…

Door deze unieke samenstelling hebben we de kennis in huis om elke schakel van een renovatie tot een goed einde te brengen. Meer nog: doordat we al jaren samenwerken zijn we goed op elkaar afgestemd en dat komt een renovatieproces alleen maar ten goede, zowel wat het financiële plaatje als wat de doorlooptijd betreft.

slaapkamer renovatie

Renoveren is de toekomst

Renovita, voorheen R&D Interieur, werd 25 jaar geleden opgericht en legde zich in de beginjaren toe op kleinere renovaties en inrichtingen voor de horeca.

In 2019 werd het bedrijf overgenomen door Benjamin Callens, die vandaag nog steeds aan het roer staat. Als ingenieur elektromechanica is hij al 15 jaar actief in de bouwsector en onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een partner voor (totaal)renovaties voor particulieren, architecten en ontwikkelaars.

We geloven in het potentieel van het verbeteren van ons bestaand patrimonium, en daar hebben we een aantal heel goede redenen voor.

Onze missie? Ontzorgen!

Het is onze ultieme doelstelling om renoveren voor iedereen toegankelijk te maken. Daarbij focussen we volop op het ontzorgen, want ook al begin je met goede moed aan een renovatie, het heeft toch een grote impact op je leven.

Welke stappen moeten er worden gezet, en in welke volgorde? Waar vind ik goede vakmensen? Heb ik een vergunning nodig? Welke energiebesparende maatregelen neem ik best om zeker te zijn voor de toekomst? En vooral, wat gaat het mij allemaal kosten? De antwoorden op deze vragen liggen niet zomaar voor de hand en de meeste mensen renoveren maar één keer in hun leven. Net daarom loont het om vakkennis in huis te halen.

Verder inzetten op groei

Door de beslissing om ons volledig toe te spitsen op renovatie groeit Renovita jaar na jaar. Het mag gezegd worden: in Aalst en omstreken zijn we ondertussen goed gekend bij mensen met een eigen visie op hun leefomgeving.

De ervaring die daarmee werd opgebouwd heeft ons in staat gesteld om samen te werken met enkele gerenommeerde architecten en firma’s in de project- en interieurwereld.

Ons team

Benjamin Callens

Zaakvoerder

Kristof

Projectleider

Fréderic

Bouwadviseur

Stefanie Corthals

Management Assistent

Johnny

Schilder/Schrijnwerker

Geoffrey

Algemene elektriciteit

Sebastian

Schrijnwerker/Vloerder

Ruben

CV/Airco

Tom

Algemene schrijnwerken

Ruben

Sanitair

Cosmin

Plakker/schilder

Rasvan

Plakker/Schilder

Vaste onderaannemers

Ons team

Werken bij Renovita?

Ben je een gepassioneerd vakman of -vrouw in de bouw? Ben je fier op je vakkennis en heb je zin om samen met ons in teamverband te werken aan de mooiste projecten?