Nieuwbouw

Renovita is een renovatie en afwerkingsbedrijf. Dat houdt in dat we jouw partner zijn voor het verder voltooien van jouw nieuwbouwproject tot een instapklare woning, en dit vanaf het moment dat de woning wind- en waterdicht is.

Reken op ons voor het plaatsen van technieken zoals warmtepompen of zonnepanelen, voor vloeren en betegelen, voor het plaatsen van elektrische installaties, keukens en badkamers, voor plak- en schilderwerken en nog veel meer.

We nemen het van je over tot op het moment dat je jouw nieuwbouwwoning kan betrekken.

keuken renovatie

Alle werken uitgevoerd door één partij

Als totaalaannemer vind je bij ons alle skills die je nodig hebt voor de afwerking van jouw nieuwbouwwoning of nieuwbouw appartement. Jij hebt één aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Dat bespaart jou enorm veel moeite en energie. Eén van onze grootste aandachtspunten is het werken binnen jouw budget en de vooropgestelde termijn. Je bent altijd welkom op de werf en we houden je minutieus op de hoogte van elke stap in het afwerkingsproces.

Naast het volledig afwerken van jouw nieuwbouw kunnen wij ook adviseren in het kiezen van het juiste interieur. Zo kunnen wij ook op maat gemaakte meubelen creëren die perfect bij jouw woning passen.

Goede afspraken van bij de start

Er is niet één weg van ruwbouw naar een instapklare woning. Vele opties zijn mogelijk en daarom is het belangrijk om van bij het begin op dezelfde golflengte te zitten. Duidelijke afspraken zijn de basis van elke succesvolle samenwerking. Wij zijn vooral een luisterend oor voor jouw wensen.

Vanuit onze ervaring doen wij vrijblijvende suggesties en geven we je professioneel advies. Samen maken we een plan op waar we ons tijdens het afwerkingstraject aan houden.

Verander je toch van idee tijdens de werken? Flexibiliteit is een must voor ons, we willen immers dat jij je goed voelt in je eigen huis!

renovatie afwerking

Afwerking met hoogwaardige materialen

Kwaliteitsvolle woningen leveren is ons doel en daarom werken we enkel met hoogwaardige en duurzame materialen, een belangrijk criterium waarop we onze leveranciers selecteren. Onze mensen zijn ervaren en betrouwbaar en werken alles af volgens de regels van echt vakmanschap. Ook na oplevering kan je trouwens op ons blijven rekenen volgens de gemaakte afspraken.

Benieuwd wat anderen van ons vinden?

Bekijk onze nieuwbouwprojecten

Een nieuwbouw kopen en investeren in vastgoed is zeker een goed idee, maar het nieuwbouwproject moet ook volledig afgewerkt worden. Benieuwd naar wat wij kunnen realiseren voor jouw nieuwbouwwoning? Ontdek onze realisaties.

Afwerken nieuwbouwwoning

Herfelingen