Afwerken woning

Aalst

Bij Renovita staan we klaar voor alles, van renovaties tot afwerking en inrichting van jouw woning. Samen met ons team van experten, waar precisie en vakmanschap op één staat, zorgen we dat elk detail zorgvuldig is afgestemd op jouw visie. Zodat wij jouw droomwoning kunnen realiseren.

In Aalst mochten we deze woning afwerken, zodat de woning volledig in orde is voor de bewoners. Samen met de eigenaars besproken we hun visie en hoe zij hun woning afgewerkt zagen.

Wat hebben we gedaan?

De woning hebben we afgewerkt door:

  • het plamuren van de wanden
  • plaatsen van behang en vlies
  • schilderwerken
  • het luchtgommen van de trap

Door deze renovatiewerken hebben we de woning volledig kunnen afwerken en perfect kunnen afstemmen met de visie van de bewoners. Benieuwd naar wat we nog meer kunnen doen? Ontdek dan zeker onze andere realisaties.

Zijn er zaken in jouw woning die nog moeten worden afgewerkt? Of wil je jouw woning renoveren? Ontdek dan zeker onze dienst renovaties en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Na

Ben je opzoek naar een aannemer voor de kwaliteitsvolle afwerking van het interieur van jouw woning? Van het plamuren van wanden tot het plaatsen van vliezen en schilderen, Renovita staat klaar voor jou.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de afwerking van jouw interieur. Samen maken we van jouw huis een gezellige en piekfijn afgewerkte thuis.