Totaalrenovatie Bungalow

Geraardsbergen

Bij Renovita staan we klaar voor alle soorten renovaties, van klein tot groot. Onze renovaties voeren we uit met passie om jouw woning te vernieuwen. Samen met ons team van experten, waar precisie en vakmanschap op één staat, zorgen we dat elk detail zorgvuldig is afgestemd op jouw visie. 

In Geraardsbergen kregen we de gelegenheid om een bungalow volledig te renoveren. In samenwerking met de eigenaars hebben we uitvoerig hun visie voor de woning besproken en maakten we een uitgebreid voorstel om te voldoen aan hun specifieke noden, wensen en stijl. 

Wat hebben we gedaan?

We begonnen met het volledig strippen van de woning. Al het bestaande binnenwerk werd verwijderd, de keuken, badkamer, de living en de slaapkamer werden tot op ruwbouw-niveau gestript. Nadien gingen we van start met de volledig energetische renovatie van deze bungalow. Eerst werden alle nieuwe technieken aangebracht en nadien werd verder gegaan met de afwerking. Kortom, een project van afbraak tot afwerking. 

  • volledige woning strippen
  • woning energetisch gerenoveerd
  • nieuwe technieken geplaatst
  • totale afwerking van de woning
  • maatwerk

Voor

Na

Door deze renovatiewerken hebben wij deze woning volledig kunnen afwerken en perfect kunnen afstemmen met de visie van de bewoners. Benieuwd naar wat we nog meer kunnen doen? Ontdek dan zeker onze andere realisaties.